Lendo

Lendo lånar ut pengar som en låneförmedlare och du kan låna med borgensman eller välja att ansöka lånet själv som blancolån. Genom att du skickar in EN låneansökan har du möjlighet att få flera erbjudanden om lån från flera banker. Och endast en kreditupplysning från UC tas.

Lendos maxbelopp är 600.000 kr och du kan välja att amortera lånet upp till 15 år. Tack vare den flexibla amorteringstiden kan du själv välja hur stor månadskostnad du vill ha för lånet och anpassa amorteringstiden efter din betalningsförmåga.

Det minsta lånebeloppet du kan ansöka hos Lendo är 10.000 kr, vilket innebär att du inte behöver ansöka andra snabblån till hög ränta, även om du bara behöver låna en mindre summa pengar. Du kan låna pengar med borgensman hos Lendo, oavsett hur litet eller stort lånebelopp du behöver.

Låneförmedling ger större flexibilitet

Genoma att Lendo samarbetar med så många banker (35 st) så ökar flexibiliteten att välja lån. Går du in till Nordea så vet du att du antingen kommer ut från banken med ett ja eller nej på att låna. Men när du däremot ansöker hos Lendo som är en låneförmedlare, så har du svar att vänta från upp emot 35 st banker. Därmed ökar dina chanser avsevärt att bli beviljad ett lån oavsett om du vill låna pengar med borgensman eller som ett blancolån (lån utan säkerhet). Lendo samarbetar endast med etablerade banker, exempelvis Bank Norwegian, m.fl.

Lånevillkor

För att kunna bli beviljad ett privatlån hos Lendo, med eller utan säkerhet så krävs att du har en årsinkomst på minst 110.000 kr och har någon fram av arbete. Har du Enskild firma, Aktiebolag eller Handelsbolag så kan du även ansökan Lendos företagslån.

35 Banker

Ett exempel på Lendo´s samarbetande banker

 • Aros kapital
 • Big Bank
 • Capcito
 • Capital Box
 • Euroloan
 • Froda
 • Ikano Bank

Plus med Lendo

Det finns många anledningar på plus-sidan till att välja just Lendo. Några av de bästa fördelarna med lånet är:

 • Du kan låna med borgensman
 • Du kan låna utan pant
 • Lendo accepterar lån med betalningsanmärkningar
 • Endast 1 UC tas oavsett antalet banker som erbjuder lån
 • Du har chans att välja offert från upp emot 35 långivare

Du behöver inte ha för bråttom att välja lån utan har 24 timmar på dig att invänta att alla banker svarar. Låneofferterna är sedan giltiga i 30 dagar. Värt att tänka på är att du endast kan välja ett av lånen. När du väljer att gå vidare med ett lån så försvinner resterande erbjudanden.

Lendo kostnad och ränta

Det går inte att på förhand veta vilken ränta du kommer att få av bankerna. Räntan bestäms inte bara inividuellt utan speglas av ditt kreditbetyg och din betalningsförmåga. Om du väljer att låna med borgensman så spelar bådas era inkomster in och räntan blir lägre om era förutsättningar för att betala tillbaka lånet är bra. Du ansöker lån online och får svar från alla banker inom 24 timmar.

Representativt räkneexempel

Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.96 %. Ett lån på 155 000 krkostar då 1 497 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 215 480 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.80 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar)

Kontakta Lendo

För att komma i kontakt med Lendo kan du antingen ringa eller skicka mail. Kundservice har öppet alla dagar i veckan.
Måndag-Torsdag 8-20
Fredag 9-17
Lördag 10-14
Söndag 10-14